WORKSHOP INTUÏTIEF SCHILDEREN

De Workshop intuitief schilderen in Baarn en op Texel zitten erop. Alle deelnemers hebben vier schilderijen gemaakt tijdens de workshop (ook al hadden ze nog nooit geschilderd) en er zijn prachtige werken vervaardigd!

Er komen nieuwe workshops, ook vervolg-workshops, en deze zullen hier bekend gemaakt worden.  Ook kun je op aanvraag in heel Nederland (of daarbuiten) een workshop organiseren voor je eigen groep belangstellenden. Maximaal 8 deelnemers, omdat persoonlijke aandacht voor alle individuele  deelnemers heel belangrijk is.

Prijs 85,-  incl. koffie en thee, lunch en materialen. We werken met acryl op doek en je hoeft geen enkele ervaring te hebben. Mag uiteraard wel. Voor meer informatie over hoe en wat, zie hieronder. Informatie via info@texelsekunstenaars.nl

 

Voor deze workshop hoef je geen ervaring te hebben met schilderen (maar mag uiteraard wel). We gaan aan de hand van een paar ´opdrachten´ aan het werk om jezelf te stimuleren om met kleuren en vormen te gaan werken. Je krijgt inzicht in hoe te werken met licht, met schaduwen, maar vooral ook in jezelf, want jij bent degene die het  op pure intuîtie gaat doen.

Het doel van deze dag is om je creatieve bron aan te boren die in ons allemaal aanwezig is. Je kunt jezelf uiten via die creativiteit en het vertelt jou een verhaal, waar ik je bij kan en zal helpen. Je leert dus ook te interpreteren wat je zelf creëert.

Kortom een leerzame, creatieve dag welke je kan stimuleren en aanzetten tot een proces van creativiteit, maar ook van inzicht in waar je nu staat, je doel  en hoe je deze doelen kunt gaan bereiken.

Voor informatie, mail naar irma@schifferscoaching.nl

Wie weet tot ziens!

Irma Schiffers


3 gedachten over “WORKSHOP INTUÏTIEF SCHILDEREN

  Marijke zei:
  1 juni 2013 om 11:49

  Heel goed. Ga er voor!

  Henny Kuper zei:
  30 juni 2013 om 23:47

  Komen jullie ook een ker in Drenthe?

   Irma Gereageerd:
   1 juli 2013 om 00:14

   Wie weet Henny. Ik reis eerst van Texel naar Baarn, juist daar gekozen omdat dat centraal ligt in het land. Dat hangt er vanaf of er voldoende deelnemers in Drenthe zijn. Wie weet…

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s