NIBURU – Irma Schiffers

Afbeelding Geplaatst op Geupdate op

Niburu ‘Niburu’ – Irma Schiffers  FOR ENGLISH VERSION, scroll down 

UPDATE: 3 juni 2015: I guess it has something to do with the situation we are in right now: 2012portal.blogspot.nl/

 

NL: Acrylic on board  50 x 70 cm   Update 3 juni 2015: Ik denk dat het iets te maken heeft met de situatie waar we ons nu in bevinden. Zie: http://eventnl.wordpress.com

Dit schilderij kwam ook weer midden in de nacht. Het ging razensnel en ik voelde een soort heimwee. Het is iets wat te gebeuren staat in de toekomst. Ineens was daar een UFO. Maar ook vortexen? Flinke beweging, energie, een soort basis midden in de ruimte… Ik ben benieuwd wat dit gaat worden. Het lijkt de andere kant te zijn van de ‘vortex’ op dit vorige schilderij: Tijd voor Verandering!

 

ENGLISH: This painting came also in the middle of the night.  It came very fast and I felt a sort of ‘homesick’. It is really something that has to do with the future. At once a UFO came by. But also vortexes?  A lot of movement, energy, a kind of ‘base’ in the middle of space… I’m curious what is going to happen.  It seems to be the other side of the vortex from this painting I made before, called  It’s time for a Change!

 

 

 

3 gedachten over “NIBURU – Irma Schiffers

  Ingrid Joosten zei:
  27 juli 2013 om 00:30

  Mooi en heel interessant!

  […] in juli 2013 plotseling midden in de nacht met paletmes en acrylverf dit schilderij dat ik ‘Niburu’ moest noemen. Het zit vol met boodschappen en ik heb het getracht te omschrijven op onze website.  […]

  Evert Jan Poorterman zei:
  30 maart 2018 om 16:39

  Is op deze ‘dans der planeten’ de ster Ra/Anu/Gud ook te zien? die abusievelijk door iedereen ‘nibiroe’ en ‘niburu’ wordt genoemd. Die naam is een positie in de baan van de ster door de ruimte en om de Zon. Ik zag op zondagavond 1 augustus 2010 om 21.35 uur een object naast de Zon. Ik werd warm en voelde een zachte vrede binnenkomen…Was dit? Zou die… ik weet het niet zeker, maar het voelde wel zo! Twee weken later werden er ’s morgens en ’s avonds chemtrails geweven om te verhullen dat er zich nabij de Zon iets bevind dat we niet mogen zien. Als er natuurlijke wolken zijn, doen ze het niet.

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s