BRON VAN LEVEN – Irma Schiffers

Afbeelding Geplaatst op Geupdate op

BevruchtingBron van leven

Olieverf op linnen, 20 x 20 cm

Dit stukje linnen is wel heel symbolisch en ik heb het zeer bewust op een bepaald level van trance tot stand laten komen.

Eerst zag ik ronde bewegingen ontstaan in het midden. Een soort oog..? De cirkels  maakten het tot een soort eiland dat centraal ligt en verbonden raakt met de rest eromheen. Rechts een symbool van een ´borst´ en een soort ´bij´ die in contact staat met de ´voedingsbron. Het zou absoluut honing kunnen zijn dat zijn weg vindt naar links boven. Maar ook weer uit de natuur ontstaat. Een echte ´kringloop.

Er kwam een boomstam links, maar dat werd uiteindelijk een gezicht. Boven de boom een groene kruin die doorgaat naar de andere kant. Een soort larven, eitjes, maar ook kunnen het druiven zijn die liggen te rijpen. Er is ook water, dat zorgt voor groei. Heel bijzonder wat ik allemaal zie. Erop invoelend is de boodschap: alles hangt samen, alles is met elkaar verbonden en er is voeding genoeg voor de hele wereld, voor de aarde. Zolang we maar blijven samenwerken en elkaar blijven respecteren, mens, dier, natuur of insekt. Al  is -één.  We hebben elkaar nodig en alles is aanwezig in de natuur. De kleuren zijn optimistisch, dus waarom wij dan niet…?

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s