THE GREEN BEAUTIFUL – Irma Schiffers

Afbeelding Geplaatst op Geupdate op

vierluik in lijst Vierluik The Green Beautiful

Olieverf op linnen, in lijst, 60 x 60 cm

Soort jaargetijden, maar ook soorten sferen. Veel mensen bij elkaar. Voelt als een leerzaam schilderij, zeker toen ik het maakte. Nadat ik dit geschilderd had en het ´The green beautiful´ noemde, keek ik mijn lievelingsfilm nog een keer en realiseerde ik me dat ik het in beeld had gebracht. Het gaat om (innerlijke) eenvoud, verbondenheid, natuur en respect voor diezelfde natuur. Water staat al eeuwenlang symbool voor gevoel en het stroomt overal… Ik woon altijd weer aan het water en ik heb het echt nodig om telkens weer terug te komen in mezelf en dus in mijn hogere zelf…

OVER DE FILM:

The Green beautiful is een prachtige film die je op You Tube kunt bekijken. Veel boodschappen, veel humor en mooi gemaakt. Maar destijds in Frankrijk verboden (het is een franse film, met gelukkig nu ook NEDERLANDSE ondertiteling) Reden, té spiritueel, en het kan niet de bedoeling zijn dat mensen zelf wakker worden en hun eigen koers gaan varen…  Tja, in deze tijd een actuele film dus. Als je anderhalf uur de tijd hebt, zeker gaan kijken!

Mila is half buitenaards en woont op een planeet hier ver vandaan die spiritueel ontwikkeld en in balans is. De bewoners van deze planeet hebben besloten een afgezant naar de Aarde te sturen om de energieniveaus te controleren en de ontwikkelingen te peilen.
De film werd afgekeurd door de Europese Unie maar heeft op internationale filmfestivals al vele awards in de wacht gesleept.
De film laat je de eenvoud van het leven zien en de magie die dit met zich meebrengt op Aarde. Daarnaast wordt getoond hoe we in een achterhaald economisch systeem leven en onze angsten op elkaar projecteren.
Als je hier bent om de planeet te helpen veranderen door haar vrediger en groener te maken reikt The Green Beautiful onverkende mogelijkheden aan die je bewustzijn verruimen. Hoewel het lijkt te gaan om fictie realiseren steeds meer mensen zich in deze tijd dat ze ook een afgezant zijn van een andere planeet. De film raakt je in je hart.
The Green Beautiful onderstreept de noodzaak om spiritualiteit, liefde en compassie in de hedendaagse wereld te integreren.

DIT IS DE LINK naar deze prachtige, humoristische, realistische en ACTUELE film:

3 gedachten over “THE GREEN BEAUTIFUL – Irma Schiffers

  Erik Ouwens zei:
  21 november 2014 om 21:12

  Irma, als de eu iets verbied of afkeurd, dan moet er voor hun wel een of andere dreiging vanuit gaan, en ik denk dat ik al precies weet wat die dreiging is, bang dat er steeds meer mensen wakker zullen worden en dan zo hun werkelijke aard/herkomst zullen zien!

  Dank voor de tip, ik ga ‘m zien, kijken of ik jouw gekoesterde waterbronnen terug kan vinden.

  Liefs, Erik

   Erik Ouwens zei:
   21 november 2014 om 21:53

   Helaas, video is verwijderd!

Reageren mag hier:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s